Google My Business video

Na Google My Business računima omogućena nova opcija za dodavanje videa

Google je omogućio tvrtkama koje koriste Google My Business da uz slike sada dodaju i videe koji će se pojaviti na Googlu kad netko “gugla” vašu tvrtku.

Ako još nemate Google My Business račun, svakako vam preporučamo da ga napravite što prije jer uvelike pomaže kod informiranja vaših postojećih i potencijalnih kupaca o tvrtki te daje važne informacije poput adrese, kontakt informacija, radnog vremena… Osim toga, vaši kupci na Google My Business profilu vaše tvrtke mogu puštati recenzije, pitati pitanja te dodavati slike i videe vezane za vašu tvrtku.

Ako želite “ukrasiti” i još više istaknuti vašu tvrtku na Googlu, iskoristite ovu novu mogućnost među prvima i dodajte zanimljiv i privlačan video o vašoj tvrtki i/ili ponudi. Maksimalna duljina videa koji možete uploadati je 30 sekundi.

Ova opcija prvenstveno će biti korisna i zanimljiva ugostiteljskim djelatnostima i turističkom sektoru jer će imati priliku još lakše privući goste atraktivnim videima.

Evo kako dodati video kada se ulogirate u vaš Google My Business račun.

Google My Business video

Kada kliknete na gumb za dodavanje videa, jednostavno odaberete video s računala ili ga dodate opcijom “povuci” i video će se uploadati.

Za maksimalno 24 sata taj video će se pojavljivati na Google tražilici i Google kartama kada netko traži vašu tvrtku. Jednostavno i efektno!

Više informacija:

Prijavite se na našu newsletter listu i primajte redovite obavijesti o novim objavama!